U bent hier:

Nieuws

02/11/2022

 

VACATURE ALERT: word lid van de Communicatie Commissie van het CNN!

De Communicatie Commissie zoekt een enthousiast nieuw lid! Met het Criminologisch Netwerk Nederland (het CNN) zetten we ons in om de band tussen studenten en alumni te versterken. Binnen de Communicatie Commissie dragen we daar op verschillende manier aan bij. Zo werken we aan de zichtbaarheid van het CNN op social media en andere platformen door middel van relevante posts en maken we een nieuwsbrief met actualiteiten voor onze leden. Daarnaast houden we een vacaturebank bij met criminologisch relevante vacatures en organiseren we samen met de andere leden verschillende  interessante activiteiten.  

De werkzaamheden komen neer op maximaal 2 uur per week, die je kunt indelen zoals het jou uitkomt. Lekker veel vrijheid dus. Bovendien vormt deze commissie een mooie aanvulling op je CV en geeft het je de kans om nieuwe mensen binnen het criminologisch werkveld te leren!

Ben jij enthousiast geworden en wil jij ook je netwerk uitbreiden, waarbij je tegelijkertijd aan je CV werkt?  

Stuur dan je CV en een korte motivatie naar bestuurslid.communicatie@hetcnn.nl!