U bent hier:

Nieuws

20/12/2022

Lijkt jou het leuk om je in te zetten voor het CNN? Wij zoeken enthousiaste nieuwe commissieleden voor de Commissie Partners & Relaties per 1 februari 2023 (3-4 uur per week)!

Stuur bij interesse een mail naar bestuurslid.partners-relaties@hetcnn.nl en geef hierbij aan wat jouw motivatie is. 

Wat houdt de functie in?
De Commissie Partners & Relaties is binnen het CNN verantwoordelijk voor het contact met externe partijen en werkgevers binnen het criminologische werkveld én voor de organisatie van de evenementen van het CNN. De commissie bestaat uit één bestuurslid en vier commissieleden. Het bestuurslid is verantwoordelijk voor het plannen van vergaderingen, contact met partners, de taakverdeling en houdt toezicht op de uitvoering van de taken door de commissieleden. De commissieleden zijn verantwoordelijk voor het werven van blogschrijvers en de organisatie van de evenementen, workshops en overige activiteiten. Het CNN zoekt binnen deze commissie nog 3 commissieleden.

Wat bieden wij?
Een gezellig en gemotiveerd team, een ervaring waarin je zowel persoonlijk als professioneel kan ontwikkelen, een mogelijkheid tot het vergroten van je netwerk, een mooie toevoeging aan je CV en een getuigschrift.

We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!