U bent hier:

Kom jij het CNN versterken? Nieuwe vacatures!

17/07/2024

Kom jij Het Criminologisch Netwerk Nederland versterken? 

Het CNN zoekt weer enthousiaste criminologen (in spé) om het bestuur en de commissies te versterken! Het bestuur is op zoek naar een secretaris, en in de communicatie commissie komen maar liefst drie plekken vrij. Wil je meer weten over deze functies? Lees dan snel verder! 

Secretaris in het bestuur 

Als secretaris ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden en notuleren van de bestuursvergaderingen. Ook heb je als taak om het contact te onderhouden met leden van onze vereniging als met externe partijen. Bij afwezigheid van de voorzitter is het aan de secretaris om als vicevoorzitter op te treden bij vergaderingen. Daarnaast maak jij uiteraard deel uit van het bestuur en is het mogelijk om over allerlei verschillende zaken mee te denken en te beslissen. 

Commissielid in de Communicatie Commissie 

De commissie communicatie is binnen het CNN verantwoordelijk voor de zichtbaarheid van het CNN op social media en andere platformen. Als commissielid houd jij je onder meer bezig met het posten van al het nieuws op social media (LinkedIn en Instagram), de nieuwsbrief opmaken, het inventariseren van de kijk- en luistertips en het bijhouden van de vacaturebank. Dit doe je in samenwerking met het bestuurslid communicatie en de andere commissieleden. 

Geïnteresseerd? 

Wij zoeken ambitieuze studerende of al afgestudeerde criminologen die:

  • Zich met energie en enthousiasme willen inzetten voor het CNN voor een periode van minimaal één jaar vanaf 1 september 2024;
  • Gemiddeld 1-2 uur per week beschikbaar zijn. 

Wij bieden jou: 

  • Een goede aanvulling op jouw CV;
  • Vergoeding voor reiskosten naar evenementen;
  • Een gezellig, enthousiast team om mee samen te werken;
  • Het opdoen van ervaring als commissielid of bestuurslid;
  • Een functie waarmee je in contact komt met criminologen en externe partijen; goed voor je netwerk dus!

Ben je geïnteresseerd om als commissielid communicatie aan de slag te gaan? Stuur dan jouw CV en een korte motivatie naar info@hetcnn.nl. Voor vragen over deze vacature kun je ons uiteraard ook bereiken via het bovenstaande e-mailadres.