U bent hier:

Het zomerleesboek, nu online!

24/07/2024

Lieve volgers, 

Deze zomer hebben we speciaal voor jullie 4 blogs uit de oude doos getrokken om nog eens in het zonnetje te zetten. Deze 4 blogs zijn gekozen vanwege hun enorme diversiteit om zo aan jullie te laten zien wat er allemaal mogelijk is in dit hele grote bijzondere werkveld. Sommige van deze blogs hebben een connectie met een van de lezingen van het afgelopen half jaar, bijvoorbeeld over de politie en een misdaadjournalist. En andere blogs verbreden het perspectief wat we jullie hebben geprobeerd te tonen met de afgelopen lezingen, bijvoorbeeld over het bankwezen.

Lieve leden, 
Speciaal voor jullie zijn er nog 2 extra blogs gekozen als kers op de taart over het werk van een privé detective en recherchepsychologie. Om deze blogs te kunnen lezen zullen jullie moeten inloggen op de website.

 

Check alle blogs hier

 

Dus allemaal: 
Zoek een lekker moment deze zomer om eens goed te lezen over de mogelijkheden in ons prachtige veld. En in september staan we weer voor jullie klaar met de volgende lezing! Houd onze socials in de gaten voor meer informatie, maar voor nu:

Het CNN wenst jullie een fijne en zonnige zomer!