U bent hier:

Bestuur

Voorzitter - Tansu Ilhan 

Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van Het Criminologisch Netwerk Nederland. Naast deze functie ben ik werkzaam als recherche assistent bij de basisteamrecherche bij politie eenheid Noord-Holland. Ik heb de bachelor Criminologie en de master Opsporingscriminologie gevolgd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Bij vragen kun je contact met mij opnemen via info@hetcnn.nl.

Secretaris - Chiara Schilder

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met leden en externen, het opstellen van de agenda en de notulen en het bijhouden van de mail en ledenlijst. Naast deze functie volg ik de master Opsporingscriminologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en schrijf ik mijn afstudeerscriptie als student-onderzoeker bij de Politie Eenheid Amsterdam. Naar verwachting rond ik mijn studie in oktober af.

Penningmeester - Femke Hordijk

Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiën van het CNN. Ik houd onder andere de inkomsten en uitgaven bij en controleer de begrotingen en facturen. Daarnaast onderhoud ik de website. Op dit moment volg ik de bachelors Psychologie en Criminologie aan de Universiteit Leiden. Hierna wil ik deze twee vakgebieden graag verder combineren met de master Forensische Criminologie.

Bestuurslid Partners & Relaties - Nathalie Berger 

Als bestuurslid Partners en Relaties ben ik verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van contacten met het externe netwerk. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van de Commissie Partners en Relaties. Ik heb de bachelor Criminologie afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Vanaf maart zal ik werkzaam zijn als recherche-assistent bij de basisteamrecherche Eenheid Noord-Holland. Daarnaast start ik vanaf september met de master Opsporingscriminologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Bestuurslid Communicatie -  Hidde Keuning

Als bestuurslid Communicatie ben ik onder andere verantwoordelijk voor het promoten van het CNN onder (nieuwe) leden en organisaties, het verzorgen van de social mediacontent en het aansturen van de Communicatiecommissie. Ik heb recentelijk mijn master opsporingscriminologie op de VU afgerond. Daarin heb ik stage gelopen bij de Koninklijke Marechaussee, waar ik onderzoek heb gedaan naar cryptovaluta. Nu komen mijn interesse voor cyber en criminologie samen in het Rijks I-traineeship. In deze functie hoop ik maatschappelijk van waarde te kunnen zijn.