U bent hier:

Bestuur

Voorzitter - Chiara Schilder 

Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van Het Criminologisch Netwerk Nederland. Ik heb de master Opsporingscriminologie gevolgd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en heb daarvoor acht maanden onderzoek gedaan bij de Politie Eenheid Amsterdam naar de wijze waarop excessief jongerengeweld in Zuidoost kan worden aangepakt. Bij vragen kun je contact met mij opnemen via info@hetcnn.nl.

Secretaris - Pieter van Berkel

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met leden en externen, het opstellen van de agenda en de notulen en het bijhouden van de mail en ledenlijst. Naast deze functie rond ik in maart 2023 mijn master Opsporingscriminologie aan de VU af. Tevens ben ik momenteel werkzaam als werkstudent bij de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst waar ik mij bezig houd met het bekijken van ontwikkelingen (trends) die zich afspelen in de financieel-economische wereld, waar nodig breng ik dan rapport uit aan zowel private- als externe-partijen.

Penningmeester - Femke Hordijk

Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiën van het CNN. Ik houd onder andere de inkomsten en uitgaven bij en controleer de begrotingen en facturen. Daarnaast onderhoud ik de website. Op dit moment volg ik de bachelors Psychologie en Criminologie aan de Universiteit Leiden. Hierna wil ik deze twee vakgebieden graag verder combineren met de master Forensische Criminologie.

Bestuurslid Partners & Relaties - Noa Vrinzen

Als bestuurslid Partners en Relaties ben ik verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van contacten met het externe netwerk. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van de Commissie Partners en Relaties. Ik heb eind vorig jaar de bachelor Criminologie afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam en momenteel ben werkzaam bij de ABN AMRO als transactie monitoring analist.

Bestuurslid Communicatie -  Hidde Keuning

Als bestuurslid Communicatie ben ik onder andere verantwoordelijk voor het promoten van het CNN onder (nieuwe) leden en organisaties, het verzorgen van de social mediacontent en het aansturen van de Communicatiecommissie. Ik heb recentelijk mijn master opsporingscriminologie op de VU afgerond. Daarin heb ik stage gelopen bij de Koninklijke Marechaussee, waar ik onderzoek heb gedaan naar cryptovaluta. Nu komen mijn interesse voor cyber en criminologie samen in het Rijks I-traineeship. In deze functie hoop ik maatschappelijk van waarde te kunnen zijn.