U bent hier:

Bestuur

Voorzitter - Wenda Sleijpen 

Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van Het Criminologisch Netwerk Nederland. Naast mijn functie als voorzitter werk ik met veel plezier als onderzoeker bij de Academische Werkplaats Risicojeugd, waar ik onderzoek doe naar de kenmerken van de jonge forensische doelgroep en (het verbeteren van) de zorg voor deze jongeren. Bij vragen kun je contact met mij opnemen via  info@hetcnn.nl. 

Secretaris - Meike Snijder 

Hoi, ik ben Meike, ik ben 22 jaar oud en ik woon in Leiden. Vorig jaar heb ik de bachelor Criminologie afgerond aan de Universiteit van  Leiden. Afgelopen half jaar heb ik gestudeerd aan de universiteit van Barcelona en daar zowel rechten en criminologie vakken gevolgd. Vanaf komend september wil ik een master gaan volgen, of in Leiden of in Amsterdam. Om in de tussentijd toch bezig te blijven met het criminologische werkveld en ervaring op te doen, ben ik secretaris voor het CNN én zit ik in de commissie Partners & Relaties! Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met leden en externen, het opstellen van de agenda en de notulen en het bijhouden van de mail en ledenlijst. 

Penningmeester - Jexiang Wang

Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiën van het CNN. Ik houd onder andere de inkomsten en uitgaven bij en  controleer de begrotingen en facturen. Daarnaast onderhoud ik de website. Momenteel volg ik de master Opsporingscriminologie waarbij ik nu nog bezig ben met mijn scriptie. Deze schrijf ik op basis van de data die ik heb verzameld tijdens mijn onderzoeksstage bij het NSCR.

Bestuurslid Partners & Relaties - Perle Russel

Als bestuurslid Partners en Relaties ben ik verantwoordelijk voor het uitbreiden en onderhouden van contacten met het externe netwerk.  Daarnaast stuur ik de Commissie Partners en Relaties aan, waarmee ik evenementen voor de leden organiseer en de maandelijkse blog in de nieuwsbrief vul. Ik heb de master Forensic Science aan de Universiteit van Amsterdam en de master Forensische Criminologie aan de Universiteit Leiden afgerond. Ik hoop met mijn achtergrond een nieuwe invalshoek te bieden aan het CNN en het externe netwerk. Bovendien kijk ik ernaar uit, samen met mijn commissieleden, vele evenementen te realiseren voor netwerk- en carrièremogelijkheden voor onze leden.

Bestuurslid Communicatie - Nathalie Kruiper

Als bestuurslid communicatie ben ik onder andere verantwoordelijk voor het promoten van het CNN onder (nieuwe) leden en organisaties,  het verzorgen van de social mediacontent en het aansturen van de communicatiecommissie. Begin 2022 heb ik de master Global Criminology afgerond, waarna ik aan de slag ben gegaan als KYC-analist. Na dit anderhalf jaar gedaan te hebben en wat wikken en wegen heb ik ervoor gekozen om mijn hart te volgen en de communicatiekant op te gaan. Momenteel doe ik daar met veel plezier ervaring in op.