U bent hier:

Communicatie

Het Criminologisch Netwerk Nederland heeft een Communicatiecommissie ingesteld. De Communicatiecommissie is binnen Het CNN onder andere verantwoordelijk voor de berichtgeving rondom het CNN op sociale media en in de media.

Bodine Koopen (Voorzitter)

Hoi! Ik ben Bodine, ik ben 27 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik heb de bachelor criminologie aan de VU afgerond en ik volg nu de master opsporingscriminologie, ook aan de VU. Voor mijn master afstudeerscriptie heb ik stage gelopen bij het Nederlands Studiecentrum Criminaliteit en Rechtshandhaving (NSCR). Hier heb ik mee geholpen aan de dataverzameling en codering van een onderzoek dat zich richt op radicalisering, extremisme en terrorisme. Mijn afstudeertraject heb ik reeds afgerond en nu ben ik bezig met het halen van de laatste vakken. Ik verwacht in maart af te studeren en ik ga dan voor een maand naar Malta om een zakelijk Engels cursus te volgen. Ik kijk er naar uit om samen met mijn commissiegenoten het CNN verder op de kaart te zetten zodat alle criminologen (in spe) een mooi netwerk kunnen opbouwen.

Celine Majoor (Secretaris)

Hey iedereen! Mijn naam is Celine Majoor, ik ben 22 jaar en ik woon ondertussen al bijna vier jaar in het mooie Leiden. Op dit moment ben ik bezig met de master Forensische Criminologie aan de Universiteit Leiden, waarvoor ik afgelopen jaar mijn scriptie over de nasleep van ernstige en fatale verkeersongevallen heb mogen schrijven. Dit jaar rond ik de laatste vakken af en tevens loop ik stage bij het Verwey-Jonker Instituut op een onderzoek naar huiselijk geweld en kindermishandeling. Naast dat ik verder actief lid ben bij mijn studievereniging CoDe, zal ik mij voor het tweede jaar inzetten voor de Communicatie Commissie. Ik heb ontzettend veel zin in nog een gezellig en leerzaam jaar en hoop dat ik samen met mijn commissiegenoten het CNN verder op de kaart kan zetten! 

Marit Klein (Vacaturejager)

Hi! Ik ben Marit Klein, 23 jaar en ik woon in Leiden! Nadat ik mijn bachelor Criminologie aan de Universiteit Leiden heb gevolgd, heb ik deze zomer de master Forensische Criminologie (ook aan de Universiteit Leiden) behaald. Ook heb ik stage gelopen bij de Politie Eenheid Den Haag, waar ik onderzoek heb gedaan naar meldpunten van discriminatie. Op dit moment volg ik een tweede master, namelijk Interventiecriminologie aan de VU Amsterdam. Afgelopen jaar heb ik het heel erg naar mijn zin gehad als lid van de communicatiecommissie, dus daarom blijf ik voorlopig nog even actief binnen de commissie!orgen. Ik hoop tegelijkertijd de arbeidsmarkt meer te verkennen en ik heb zin om nieuwe criminologen te ontmoeten!

Lindsey Liefaard (Social media)

Hi! Ik ben Lindsey, ik ben 26 jaar en ik woon in Amsterdam. Eerder dit jaar heb ik de master opsporingscriminologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam afgerond. Mijn scriptie heb ik geschreven over de geloofwaardigheid van verdachtenverklaringen en of verschillende soorten bewijs en de bewijsvolgorde hier een invloed op uitoefenen. Momenteel werk ik bij een verzekeraar. Ik kijk ernaar uit bij CNN medecriminologen te ontmoeten en me te verdiepen in verschillende thema’s rondom criminaliteit.