U bent hier:

Communicatie

Het Criminologisch Netwerk Nederland heeft een Communicatiecommissie ingesteld. De Communicatiecommissie is binnen Het CNN onder andere verantwoordelijk voor de berichtgeving rondom het CNN op sociale media en in de media.

Hidde Keuning (Voorzitter)

Naast bestuurslid Communicatie ben ik voorzitter van de communicatiecommissie. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het promoten van het CNN onder (nieuwe) leden en organisaties, het verzorgen van de social mediacontent en het aansturen van de communicatiecommissie. Ik heb recentelijk mijn master opsporingscriminologie op de VU afgerond. Daarin heb ik stage gelopen bij de Koninklijke Marechaussee, waar ik onderzoek heb gedaan naar cryptovaluta. Nu komen mijn interesse voor cyber en criminologie samen in het Rijks I-traineeship.

Celine Majoor (Secretaris)

Hey iedereen! Mijn naam is Celine Majoor, ik ben 21 jaar en woon ondertussen al drie jaar in het mooie Leiden. Afgelopen jaar heb ik daar mijn bachelor Criminologie afgerond en in september ben ik begonnen aan de master Forensische Criminologie, tevens aan de Universiteit Leiden. Naast dat ik actief lid ben bij studievereniging CoDe, zal ik mij dit jaar ook gaan inzetten voor de Communicatie Commissie, waarbij ik de functie van secretaris zal vervullen. Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop dat ik samen met mijn commissiegenoten het CNN verder op de kaart kan zetten!

Marit Klein (Vacaturejager)

Hi! Ik ben Marit Klein, 22 jaar en ik woon in Leiden! Ik heb vorig jaar mijn bachelor Criminologie aan de Universiteit Leiden gehaald en ben in september begonnen met de master Forensische Criminologie, ook in Leiden. Op dit moment ben ik druk op zoek naar een stage voor mijn masterscriptie. Ik kijk er naar uit om het komende jaar samen met mijn commissiegenoten het CNN te gaan promoten en de communicatie te verzorgen. Ik hoop tegelijkertijd de arbeidsmarkt meer te verkennen en ik heb zin om nieuwe criminologen te ontmoeten!

Bodine Koopen

Hoi! Ik ben Bodine, ik ben 27 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik heb de bachelor criminologie aan de VU afgerond en ik volg nu de master opsporingscriminologie, ook aan de VU. Voor mijn master afstudeerscriptie heb ik stage gelopen bij het Nederlands Studiecentrum Criminaliteit en Rechtshandhaving (NSCR). Hier heb ik mee geholpen aan de dataverzameling en codering van een onderzoek dat zich richt op radicalisering, extremisme en terrorisme. Mijn afstudeertraject heb ik reeds afgerond en nu ben ik bezig met het halen van de laatste vakken. Ik verwacht in maart af te studeren en ik ga dan voor een maand naar Malta om een zakelijk Engels cursus te volgen. Ik kijk er naar uit om samen met mijn commissiegenoten het CNN verder op de kaart te zetten zodat alle criminologen (in spe) een mooi netwerk kunnen opbouwen.