U bent hier:

Partners & Relaties

Partners & Relaties 

De commissie Partners & Relaties is binnen het CNN onder andere verantwoordelijk voor het contact met externe partijen en werkgevers binnen het criminologische werkveld. Daarnaast organiseert deze commissie verschillende evenementen waar zowel leden als niet-leden aan kunnen deelnemen.

Noa Vrinzen

Als bestuurslid Partners en Relaties ben ik verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van contacten met het externe netwerk. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van de Commissie Partners en Relaties. Ik heb eind vorig jaar de bachelor Criminologie afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam en momenteel ben werkzaam bij de ABN AMRO als transactie monitoring analist.

Mariska Kuijl

Ik ben Mariska, 24 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik heb de bachelor Criminologie en de master Opsporingscriminologie gevolgd aan de VU. Sinds april ben ik aan het werk, als analist risicomeldingen bij Justis. Kortgezegd screen ik rechtspersonen met een verhoogd risico op bijvoorbeeld fraude, mensenhandel of witwassen. In de overgang van student naar werkende heb ik gemerkt dat de afstand tussen studenten en de arbeidsmarkt soms nog best groot kan zijn. Daarom hoop ik door door middel van deze commissie leuke en interessante evenementen te organiseren, zodat studenten hun criminolgische netwerk kunnen uitbreiden!

Meike Snijder

Hoi, ik ben Meike, ik ben 22 jaar oud en ik woon in Leiden. Vorig jaar heb ik de bachelor Criminologie afgerond aan de Universiteit van Leiden. Afgelopen half jaar heb ik gestudeerd aan de universiteit van Barcelona en daar zowel rechten en criminologie vakken gevolgd. Vanaf komend september wil ik een master gaan volgen, of in Leiden of in Amsterdam. Om in de tussentijd toch bezig te blijven met het criminologische werkveld en ervaring op te doen, heb ik gekozen voor deze commissie bij het CNN. Ik hoop middels de commissie Partners & Relaties mijn eigen netwerk maar ook dat van anderen en dat van het CNN uit te breiden en te onderhouden.

Juliëtte Dankelman

Hi! Mijn naam is Juliëtte en ik ben één van de leden van de commissie Partners & Relaties van het CNN. Ik volg momenteel de master Forensische Criminologie aan de Universiteit Leiden en daarnaast loop ik stage bij het ministerie van Justitie en Veiligheid voor het schrijven van mijn masterscriptie.