U bent hier:

Partners & Relaties

Partners & Relaties 

De commissie Partners & Relaties is binnen het CNN onder andere verantwoordelijk voor het contact met externe partijen en werkgevers binnen het criminologische werkveld. Daarnaast organiseert deze commissie verschillende evenementen waar zowel leden als niet-leden aan kunnen deelnemen.

Perle Russel

Als bestuurslid Partners en Relaties ben ik verantwoordelijk voor het uitbreiden en onderhouden van contacten met het externe netwerk. Daarnaast stuur ik de Commissie Partners en Relaties aan, waarmee ik evenementen voor de leden organiseer en de maandelijkse blog in de nieuwsbrief vul. Ik heb de master Forensic Science aan de Universiteit van Amsterdam en de master Forensische Criminologie aan de Universiteit Leiden afgerond. Ik hoop met mijn achtergrond een nieuwe invalshoek te bieden aan het CNN en het externe netwerk. Bovendien kijk ik ernaar uit, samen met mijn commissieleden, vele evenementen te realiseren voor netwerk- en carrièremogelijkheden voor onze leden.

Nikee van der Zwaan

Als commissielid Partners en Relaties ben ik samen met de commissie verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van contacten met het externe netwerk. Ik heb de bachelor Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen gevolgd en ben in september 2023 gestart met de master Global Criminology aan de UU. Ik krijg veel energie van nieuwe ontmoetingen, reizen, lekkere koffiezaakjes en het organiseren van leerzame maar ook gezellige events. Daarnaast heb ik de ambitie om binnen een paar jaar te starten met een PhD en mij te ontwikkelen tot criminologisch onderzoeker.

Meike Snijder

Hoi, ik ben Meike, ik ben 22 jaar oud en ik woon in Leiden. Vorig jaar heb ik de bachelor Criminologie afgerond aan de Universiteit van Leiden. Afgelopen half jaar heb ik gestudeerd aan de universiteit van Barcelona en daar zowel rechten en criminologie vakken gevolgd. Vanaf komend september wil ik een master gaan volgen, of in Leiden of in Amsterdam. Om in de tussentijd toch bezig te blijven met het criminologische werkveld en ervaring op te doen, heb ik gekozen voor deze commissie bij het CNN. Ik hoop middels de commissie Partners & Relaties mijn eigen netwerk maar ook dat van anderen en dat van het CNN uit te breiden en te onderhouden.

Juliëtte Dankelman

Hi! Mijn naam is Juliëtte en ik ben één van de leden van de commissie Partners & Relaties van het CNN. Afgelopen zomer heb ik de master Forensische Criminologie aan de Universiteit Leiden afgerond en ik ben vanaf 1 september dit jaar gestart als Rijkstrainee bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Hier krijg ik de kans om veel ervaring op te doen in het veiligheidsdomein. Bij het CNN hoop ik veel te leren over de omgang met partners en relaties en het uitbreiden van mijn netwerk. Daarnaast vind ik het leuk om veel evenementen te organiseren en daarom voel ik mij in deze commissie helemaal op mijn plek!