U bent hier:

Partners & Relaties

De commissie Partners & Relaties is binnen het CNN onder andere verantwoordelijk voor het contact met externe partijen en werkgevers binnen het criminologische werkveld. Daarnaast organiseert deze commissie verschillende evenementen waar zowel leden als niet-leden aan kunnen deelnemen.

Nathalie Berger

Als bestuurslid Partners en Relaties ben ik verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van contacten met het externe netwerk. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van de Commissie Partners en Relaties. Ik heb de bachelor Criminologie afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Vanaf maart zal ik werkzaam zijn als recherche-assistent bij de basisteamrecherche Eenheid Noord-Holland. Daarnaast zal ik vanaf september starten met de master Opsporingscriminologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

6b292394-cd39-41f4-bbd9-4ea87b95b075-150x150.jpg

Riddhi Matai

Hi, ik ben Riddhi Matai en woon in Den Haag. Na de bachelor Criminologie aan de Erasmus Universiteit heb ik de master Opsporingscriminologie behaald aan de Vrije Universiteit. Op dit moment ben ik bezig met een opleiding aan een rechercheschool. Naast mijn ambitie om criminaliteit van de kaart te krijgen hoop ik middels deze commissiefunctie het CNN juist verder óp de kaart te kunnen zetten. Ik heb er veel zin in om met de overige commissieleden aan de slag te gaan!

2022-01-25-15-12-35-739_edit_393754446156062-150x150.jpg

Nathalie Denie

Ik ben 24 jaar oud en woon in Groningen. Ik heb de bachelor Criminologie afgerond aan de Universiteit Leiden en afgelopen jaar de master Opsporingscriminologie aan de Vrije Universiteit behaald. Via stages heb ik onder andere ervaring opgedaan bij Nationale Nederlanden en het Nederlands Studiecentrum Criminaliteit en Rechtshandhaving (NSCR). Op dit moment volg ik nog een master Journalistiek in Groningen, maar mijn interesse voor de criminologie ben ik zeker nog niet kwijt. Via het CNN en deze commissie hoop ik mijn eigen en andermans criminologische netwerk te verbreden.

Barry Bijleveld

Ik ben 23 jaar oud en woon in Amsterdam. Ik heb de bachelor Criminologie eind vorig jaar afgerond en stel het volgen van een master nog even uit tot volgend studiejaar. In de tussentijd wil ik graag ervaring opdoen binnen het criminologisch werkveld. Aangezien ik heb ervaren dat de kloof tussen studenten en de verschillende partijen binnen de criminologische arbeidsmarkt moeilijk te overbruggen kan zijn, leek het mij een enorm mooie uitdaging om hierop in te spelen. Een functie binnen de commissie Partners & Relaties is daarom ook een uitgelezen kans om niet alleen voor mezelf, maar ook voor toekomstige criminologen de arbeidsmarkt inzichtelijk te maken en de mogelijkheid te bieden een handig netwerk op te bouwen