U bent hier:

Lidmaatschap

Het Criminologisch Netwerk Nederland (Het CNN) biedt haar leden vele voordelen. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

Creëer je eigen profiel

Leden van het CNN kunnen zelf een profiel aanmaken waarbij zij niet alleen kunnen aangeven wie zij zijn, maar ook waar zij naar op zoek zijn en waar andere leden hen voor kunnen benaderen. Op deze manier wordt het voor leden van het CNN duidelijk wat zij mogelijkerwijs voor elkaar kunnen betekenen. Leden kunnen daarnaast een profielfoto uploaden en een stukje tekst in de vrije ruimte op hun profiel plaatsen.

Vind en bekijk andere leden

Het CNN heeft inmiddels meer dan 500 leden! Via het ledenoverzicht kunnen leden elkaar gemakkelijk vinden en met elkaar in contact komen. 

Kom naar een netwerkborrel

Het CNN organiseert jaarlijks een aantal netwerkborrels waarbij leden elkaar op een andere manier kunnen leren kennen. Tijd om te netwerken!

Bezoek seminars met gastsprekers

Het CNN organiseert jaarlijks een aantal seminars waarbij gastsprekers interessante onderwerpen uit het vakgebied bespreken.

Neem deel aan overige activiteiten

Het CNN streeft ernaar jaarlijks een aantal verschillende activiteiten te verzorgen. Hierbij kunnen leden bijvoorbeeld denken aan het bezoeken van een gevangenis, een rechtbank of een museum.

Bekijk je carrièremogelijkheden

Het CNN heeft voor afgestudeerd criminologen en voor professionals die aan een nieuwe uitdaging toe zijn een uitgebreid overzicht van richtingen die zij op kunnen gaan. Dit kunnen zelfs richtingen zijn waaraan zij wellicht nog nooit hebben gedacht!

Word gevonden door recruiters

Het CNN biedt recruiters van verschillende bedrijven toegang tot het ledenbestand van Het CNN. Deze recruiters kunnen filteren op de profieleigenschappen van de leden van het netwerk. Vul daarom jouw profiel zo veel mogelijk in en hou deze up to date om gevonden te kunnen worden door recruiters.

Krijg korting op opleidingen

Het CNN heeft een aantal samenwerkingspartners die leden van Het CNN korting aanbieden op diverse opleidingen!

Blijf op de hoogte

Het CNN publiceert maandelijks artikelen over recente onderwerpen die interessant zijn voor criminologen. Heb je een evenement gemist? Geen probleem! Het CNN zorgt ervoor dat van elk evenement een verslag geplaatst wordt.

Het CNN-lidmaatschap kost €14.95 per jaar. Lid worden? Klik hier